Doma vízkőoldó koncentrátum 750ml

Doma vízkőoldó koncentrátum 750ml
Doma vízkőoldó koncentrátum 750ml
Doma vízkőoldó koncentrátum 750ml
Doma vízkőoldó koncentrátum 750ml
A DOMA Vízkőoldó koncentrátum hatékonyan távolítja el a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. Úszómedencék, WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere.

Magas savtartamának köszönhetően gyorsan és könnyedén oldja fel a vízkövet, a benne lévő tenzid pedig megtisztítja a felületet a szennyeződésektől. Makacs vízkő-, vagy mészkőlerakódás esetén a szert hígítás nélkül, közvetlenül vigye fel a tisztítandó felületre és hagyja állni legalább öt percig. A megfelelő hatás érdekében fontos a várakozási idő betartása, mivel a vízkő oldódása időigényes folyamat. Az idő leteltével a szert tiszta vízzel alaposan öblítse le. Mindig ügyeljen rá, hogy a szert ne hagyja túl sok ideig a felületen, nehogy kárt tegyen benne.

A műveletet szükség esetén ismételje meg egészen addig, amíg a felület vízkőmentes nem lesz. Rendszeres használat esetén hígítva alkalmazza, ezzel nemcsak pénzt takarít meg, de a környezetet is kíméli. A hígítás során adjon 1-2 kupak (25-50 ml) koncentrátumot 1 liter vízhez.

Zománcozott felületeken, mészkövön és márványon ne használja a terméket, mivel kárt tehet a bennük. Ha bizonytalan a szer használhatóságán az adott felületen, először végezzen próbatisztítást egy kevésbé látható helyen.

Kiszerelés: 750ml
930 Ft+Áfa
Bruttó:1 181 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Figyelmeztető Mondatok
Adatok
Cikkszám
236
Tömeg
765 g/db
Figyelmeztető Mondatok
H315: Bőrirritáló hatású.
H319: Súlyos szemirritációt okoz.
Webáruház készítés