Takarítógépek

Takarítógépeink között Száraz-, Száraz- és nedves porszívó, Egytárcsás- és Hengerkefées súrolók,  Felülős- és gyalogkíséretű padlótisztítók, Seprőgépek, Padlószárítók egyaránt elérhetőek webáruházunkban különböző árfekvésben, teljesítménnyel és méretben.

Megéri takarítógépet venni!

Általában az emberek nagy többsége a tavaszi vagy a nyári időszakban mindig tart egy komolyabb nagytakarítást, amikor a szőnyegeket is megszeretnénk tisztítani a szennyeződéstől.

Sokan azt gondolják, hogy felesleges a szőnyegeket speciálisan tisztítani, hiszen gyakran kiporoljuk, porszívózzuk. Azonban ez nem elég, hiszen a porszemcsék nagy százaléka képes visszaszállni, így a lakásban továbbra is terjedhetnek az allergiát, asztmát okozó részecskék.

 

Legyen az Ön otthonában is makulátlan tisztaság! Vásároljon takarítógépet tőlünk! Forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készségesen segítenek Önnek!
Kategóriák

Akciók

Hulladékzsákok

Takarítógépek

Munkavédelmi termékek

Tisztítószerek

Porzsákok

Munkavédelmi kézápoló termékek

Takarítóeszközök

Vermop termékek

TORK termékek

Adagolók, WC kefék

Papíráru

Lábtörlők

Seprűk, kefék, lapátok, egyéb

Vileda termékek

Kézszárítók, hajszárítók

Piszoár kő és rács

Mozgássérült kapaszkodók, stb

Hulladékgyűjtők, szemetesek

Fruit of the loom ruházat

Jégmentesítés

BAYERSAN termékek KIFUTÓ TERMÉK!

takaritsunk.hu

takaritsunk

Tisztítószer Budapest

Tisztítószer Áruház

A tisztaságot mindenki szereti és mindenki alapvetőnek tartja, ám ahol sok ember tüsténkedik nap nap után, ott bizony a takarítás is szervezettséget, tervezést igényel. Mivel tudjuk, ez temérdek időt emészt fel, arra összpontosítjuk figyelmünket, hogy Ön a szükséges eszközöket gyorsan, egyszerűen és praktikusan be tudja szerezni, időt és energiát megtakarítva. Éppen ezért a tisztítószer áruház árukészlete átfogja a takarítás teljes munkafolyamatát és valamennyi területét. Nem csupán a vegyszereket, tisztítószereket találhatja meg a tisztítószer áruház polcain, hanem a takarító eszközöket, a higiéniai termékeket azok utántöltőivel együtt, s persze a munka végén felhalmozott szemét számára hulladékzsákokat is. Mivel a takarítói feladatok munkavédelmi ruhát kívánnak meg, ezeket sem felejtettük ki a tisztítószer áruház repertoárjából, így a cipőtől az overálokon át a sisakig, tetőtől talpig felszerelheti dolgozóit, megóvva egészségüket.


A tisztítószer áruház mindenre tud megoldást, igaz a takarítónőről Önnek kell gondoskodnia.

Statisztika


Látogatók ma:81
Látogatók a hónapban:3072
Látogatók az évben:3072
Eddigi összes látogatónk:233738

BelépésBöngészők

Oldalainkat 63 vendég böngészi

Kövessen minket Bloggeren!

blueblogger

Kövessen minket Pinteresten!