Munkavédelmi termékek

Védőszemüvegek, fejvédők, hallásvédők, védőkesztyűk, védőlábbelik, légzésvédők, hegesztésvédelem, védőöltözékek, elektromos védőeszközök, zuhanás elleni védőeszközök, goretex esőruházat, lángálló ruházat, vágásbiztos, jólláthatósági termékek, esőruházat, munkaruházat, séfruházat, BIZTEX ruházat.

Munka közben is biztonságban!

Bizonyos munkakörök megkövetelik a munkavédelmi eszközök használatát, munkaruha viseletét. Az erre vonatkozó előírásokból egyértelműen kiderül, hogy az alkalmazottak biztonsága és egészsége szempontjából fontos, hogy megfelelő felszerelések segítsék a hatékony és biztonságos munkavégzést.

Ezek hiánya nem csak veszélyes, de törvénybe ütköző is! Gondoskodjon Ön is megfelelően alkalmazottai biztonságáról, és szerezze be a szükséges munkaruhákat tőlünk! Amennyiben minket választ, egy helyről, online megrendelheti a védőöltözeteket és a különböző kiegészítőket, legyen az védő kesztyű, láthatósági mellény, védő cipő vagy éppen lángálló munkaruha.

A mi segítségünkkel megelőzheti a kellemetlen bírságokat, és az előírásoknak megfelelő, biztonságos munkakörnyezetet teremthet alkalmazottai számára! Bátran keressen minket munkaruháinkkal kapcsolatban, és tájékozódjon a részletekről, kollégáink készséggel segítenek Önnek, hogy cégénél minden adott legyen a hatékony munkavégzéshez!
Kategóriák

Akciók

Hulladékzsákok

Takarítógépek

Munkavédelmi termékek

Tisztítószerek

Porzsákok

Munkavédelmi kézápoló termékek

Takarítóeszközök

Vermop termékek

TORK termékek

Adagolók, WC kefék

Papíráru

Lábtörlők

Seprűk, kefék, lapátok, egyéb

Vileda termékek

Kézszárítók, hajszárítók

Piszoár kő és rács

Mozgássérült kapaszkodók, stb

Hulladékgyűjtők, szemetesek

Fruit of the loom ruházat

Jégmentesítés

BAYERSAN termékek KIFUTÓ TERMÉK!

takaritsunk.hu

takaritsunk

Statisztika


Látogatók ma:125
Látogatók a hónapban:2061
Látogatók az évben:9163
Eddigi összes látogatónk:194103

BelépésBöngészők

Oldalainkat 32 vendég böngészi

Kövessen minket Bloggeren!

blueblogger

Kövessen minket Pinteresten!