Munkavédelmi termékek

Védőszemüvegek, fejvédők, hallásvédők, védőkesztyűk, védőlábbelik, légzésvédők, hegesztésvédelem, védőöltözékek, elektromos védőeszközök, zuhanás elleni védőeszközök, goretex esőruházat, lángálló ruházat, vágásbiztos, jólláthatósági termékek, esőruházat, munkaruházat, séfruházat, BIZTEX ruházat.

Munka közben is biztonságban!

Bizonyos munkakörök megkövetelik a munkavédelmi eszközök használatát, munkaruha viseletét. Az erre vonatkozó előírásokból egyértelműen kiderül, hogy az alkalmazottak biztonsága és egészsége szempontjából fontos, hogy megfelelő felszerelések segítsék a hatékony és biztonságos munkavégzést.

Ezek hiánya nem csak veszélyes, de törvénybe ütköző is! Gondoskodjon Ön is megfelelően alkalmazottai biztonságáról, és szerezze be a szükséges munkaruhákat tőlünk! Amennyiben minket választ, egy helyről, online megrendelheti a védőöltözeteket és a különböző kiegészítőket, legyen az védő kesztyű, láthatósági mellény, védő cipő vagy éppen lángálló munkaruha.

A mi segítségünkkel megelőzheti a kellemetlen bírságokat, és az előírásoknak megfelelő, biztonságos munkakörnyezetet teremthet alkalmazottai számára! Bátran keressen minket munkaruháinkkal kapcsolatban, és tájékozódjon a részletekről, kollégáink készséggel segítenek Önnek, hogy cégénél minden adott legyen a hatékony munkavégzéshez!
Kategóriák

Akciók

Hulladékzsákok

Takarítógépek

Munkavédelmi termékek

Tisztítószerek

Porzsákok

Munkavédelmi kézápoló termékek

Takarítóeszközök

Vermop termékek

TORK termékek

Adagolók, WC kefék

Papíráru

Lábtörlők

Seprűk, kefék, lapátok, egyéb

Vileda termékek

Kézszárítók, hajszárítók

Piszoár kő és rács

Mozgássérült kapaszkodók, stb

Hulladékgyűjtők, szemetesek

Fruit of the loom ruházat

Jégmentesítés

BAYERSAN termékek KIFUTÓ TERMÉK!

takaritsunk.hu

takaritsunk

Tisztítószer Budapest

Tisztítószer Áruház

A tisztaságot mindenki szereti és mindenki alapvetőnek tartja, ám ahol sok ember tüsténkedik nap nap után, ott bizony a takarítás is szervezettséget, tervezést igényel. Mivel tudjuk, ez temérdek időt emészt fel, arra összpontosítjuk figyelmünket, hogy Ön a szükséges eszközöket gyorsan, egyszerűen és praktikusan be tudja szerezni, időt és energiát megtakarítva. Éppen ezért a tisztítószer áruház árukészlete átfogja a takarítás teljes munkafolyamatát és valamennyi területét. Nem csupán a vegyszereket, tisztítószereket találhatja meg a tisztítószer áruház polcain, hanem a takarító eszközöket, a higiéniai termékeket azok utántöltőivel együtt, s persze a munka végén felhalmozott szemét számára hulladékzsákokat is. Mivel a takarítói feladatok munkavédelmi ruhát kívánnak meg, ezeket sem felejtettük ki a tisztítószer áruház repertoárjából, így a cipőtől az overálokon át a sisakig, tetőtől talpig felszerelheti dolgozóit, megóvva egészségüket.


A tisztítószer áruház mindenre tud megoldást, igaz a takarítónőről Önnek kell gondoskodnia.

Statisztika


Látogatók ma:91
Látogatók a hónapban:3292
Látogatók az évben:3292
Eddigi összes látogatónk:233958

BelépésBöngészők

Oldalainkat 28 vendég böngészi

Kövessen minket Bloggeren!

blueblogger

Kövessen minket Pinteresten!