Kézszárítók, hajszárítók

Kézszárítók, hajszárítók menüpont alatt megtalálhat fali légborotva jellegű- illetve hagyományos kézszárítókat, valamint szállodai hajszárítókat is.

Mi a legjobb megoldás kézszárításra?

Egy nyilvános mosdóban sokkal célszerűbb megoldás a kézszárító a papír kéztörlő adagoló helyett, hiszen higiénikusabb és egyszerűbb is, arról nem is beszélve, hogy a kéztörlő adagoló kapacitása véges, egy idő után elfogy a papír, amit pótolni kell, ez pedig a környezetünkre is káros, és a pénztárcánkat sem kíméli.

A kézszárító előnyeielektromos kézszárító

A kézszárító gépek környezetkímélő funkcióval rendelkeznek, emellett pedig könnyű a karbantartásuk is. Hosszú távon gazdaságos megoldást nyújt a cégnek, hiszen ha már egyszer be lett szerelve és üzemel, az egyetlen költség a felhasznált áram lesz, ez pedig még mindig olcsóbb, mint tömkeleg számra venni a papírt a kéztörlő adagolóba. Rendkívül fontos szempont a higiénia is, hiszen a kézszárító használatánál a kéz nem érintkezik a készülékkel, maximum ha nyomógombos és nem érzékelős, ám ez is vajmi kevésnek számít, ha a kéztörlő adagolóra gondolunk.

Döntsön Ön is a környezetbarát tisztaság mellett és válassza az elektromos kézszárító készülékeket! Kínálatunkban számos típust talál, melyek közül válogathat, és ha döntésképtelen, mi segítünk!
Kategóriák

Akciók

Hulladékzsákok

Takarítógépek

Munkavédelmi termékek

Tisztítószerek

Porzsákok

Munkavédelmi kézápoló termékek

Takarítóeszközök

Vermop termékek

TORK termékek

Adagolók, WC kefék

Papíráru

Lábtörlők

Seprűk, kefék, lapátok, egyéb

Vileda termékek

Kézszárítók, hajszárítók

Piszoár kő és rács

Mozgássérült kapaszkodók, stb

Hulladékgyűjtők, szemetesek

Fruit of the loom ruházat

Jégmentesítés

BAYERSAN termékek KIFUTÓ TERMÉK!

takaritsunk.hu

takaritsunk

Tisztítószer Budapest

Tisztítószer Áruház

A tisztaságot mindenki szereti és mindenki alapvetőnek tartja, ám ahol sok ember tüsténkedik nap nap után, ott bizony a takarítás is szervezettséget, tervezést igényel. Mivel tudjuk, ez temérdek időt emészt fel, arra összpontosítjuk figyelmünket, hogy Ön a szükséges eszközöket gyorsan, egyszerűen és praktikusan be tudja szerezni, időt és energiát megtakarítva. Éppen ezért a tisztítószer áruház árukészlete átfogja a takarítás teljes munkafolyamatát és valamennyi területét. Nem csupán a vegyszereket, tisztítószereket találhatja meg a tisztítószer áruház polcain, hanem a takarító eszközöket, a higiéniai termékeket azok utántöltőivel együtt, s persze a munka végén felhalmozott szemét számára hulladékzsákokat is. Mivel a takarítói feladatok munkavédelmi ruhát kívánnak meg, ezeket sem felejtettük ki a tisztítószer áruház repertoárjából, így a cipőtől az overálokon át a sisakig, tetőtől talpig felszerelheti dolgozóit, megóvva egészségüket.


A tisztítószer áruház mindenre tud megoldást, igaz a takarítónőről Önnek kell gondoskodnia.

Statisztika


Látogatók ma:77
Látogatók a hónapban:3068
Látogatók az évben:3068
Eddigi összes látogatónk:233734

BelépésBöngészők

Oldalainkat 40 vendég böngészi

Kövessen minket Bloggeren!

blueblogger

Kövessen minket Pinteresten!