Vileda PVA Micro törlőkendő sárga 143587

Vileda PVA Micro törlőkendő sárga 143587

A PVAmicro egy innovatív, többfunkciós mikroszálas kendő, egyedi PVA bevonattal.
Ideális minden kemény felületre pl. irodabútor, üveg, rozsdamentes acél stb.
A PVAmicro kendő csíkmentes tisztítást biztosít, miközben magas a nedvszívó képessége és rendkívül könnyen kiöblíthető, a kendő hosszabb ideig tiszta marad.
A PVAmicro a legújabb mikroszálas technológiával készült tökéletes tisztítási teljesítményt nyújtva. Pl. könnyű üvegfelületről az ujjlenyomatokat eltávolítani.
A felület gyorsabban, csíkmentesen szárad mivel a PVAmicro kendő 50%-kal kevesebb vizet hagy a felületen, az általános kötött mikroszálas kendőhöz képest.
A PVAmicro kendő többször mosható.
Vödörben történő öblítés után a PVAmicro kendőben 40-szer kevesebb a részecske, mint egy általános kötött mikroszálas kendőben.
A PVAmicro kendőnek magas a nedvszívó képessége.

38 x 35 cm
1 145 Ft+Áfa
Bruttó:1 454 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Csíkmentes, tiszta és gyors

Az egyedi és innovatív PVAmicro univerzális kendő PVA-val impregnált mikroszálas kendő. A PVA-s kezelés kisimítja a kendő belső szerkezetét, feltárva annak kimagasló tisztítási teljesítményét. A szintetikus puhított bőrhöz is használt PVA jól ismert a professzionális takarítás világában, ahol csíkmentes eredménye és nedvszívó képessége méltán teszik népszerűvé. A kötött mikroszálak és a PVA (polivinil-alkohol) ötvözésével a PVAmicro kendő az alábbi vonzó előnyöket kínálja:

Tisztítási teljesítmény

A kötött mikroszálak szinte bármely felületen tökéletes eredményt nyújtanak. Csíkmentes törlés A PVAmicro nedvszívó képessége kiváló, így utólagos szárítás nélkül is csíkmentes törlést biztosít.

Tartós

A PVAmicro kendő több százszor mosható. Könnyen öblíthető Elöblítése után a PVAmicro kendőben 40-szer kevesebb részecske marad, mint egy közönséges kötött mikroszálas kendőben. Felületnedvesítő képesség A PVAmicro egy rendkívül vékony egyenletes bevonatot képez a letörölt felületen - szükség esetén akár több mint 25 m2-en. Felhasználási területek A kendő ideális bármilyen kemény felület, pl. irodabútorok, üveg, rozsdamentes acél és még számos más anyag tisztításához.

A PVAmicro kiválóan alkalmas a nyirkos, vödrös módszerhez. A PVAmicrot kizárólag a Vileda Professional gyártja (szabadalmaztatás alatt).

 

A termék előnyei

  • A mikroszálak szinte bármely felületen tökéletes tisztítási eredményt biztosítanak
  • Kiváló nedvszívó képessége utólagos szárítás nélkül is csíkmentes törlést eredményez
  • Elöblítése után a PVAmicro kendőben 40-szer kevesebb részecske marad, mint egy közönséges kötött mikroszálas kendőben. Nem szőtt mikroszálas kendő
  • Harmadik fél által végzett vizsgálatokban a műanyag felületekről a BCV koronavírus 99,99%-át eltávolította 
Megnevezés Szín Méret (cm) Karton cikkszáma Csomag/karton Csomag cikkszáma Darab/csomag
PVAmicro kék 38 x 35 143585 20 143590 5
PVAmicro piros 38 x 35 143586 20 143591 5
PVAmicro sárga 38 x 35 143587 20 143592 5
PVAmicro zöld 38 x 35 143588 20 143593 5
Adatok
Cikkszám
1841
Tömeg
50 g/db
Webáruház készítés