Mavit kék álom 0,5 kg

Mavit kék álom 0,5 kg
Ipari olajmentesítő, háztartási zsíroldó és tisztítószer egy termékben, mellyel egyszerű és költséghatékony a takarítás.

Előnye, hogy nem kell egyszerre több vegyszerrel dolgozni, mert aMAVIT Kék Álomminden felület (az eredeti bőr felület kivételével) tisztítására alkalmas, csak a különböző felületekhez igazított hígítási arányra kell figyelni.

A MAVIT Kék Álom elsődleges haszna, hogy környezetbarát módon bármilyen felületről eltávolít mindenféle szennyeződést. Teljesen zsírmentes felszínt képezve alkalmassá teszi a kezelt felületet még a festésre is. További előnye, hogy kézi és gépi technológiában egyaránt használható, ráadásul zárt térben is alkalmazható a kellemes illatának köszönhetően. A kék színű por koncentrátum nem színezi át a tisztítandó felületet.

Háztartási felhasználása
A MAVIT Kék Álom univerzális felhasználhatóságának és granulátum kiszerelésének köszönhetően időt, energiát és pénzt spórolhat meg otthona takarításakor.

A tisztítandó funkcióhoz/felülethez igazodó, javasolt hígítási arányok:

Mosogatás: 5dkg MAVIT Kék Álom 10 liter vízhez Figyelem: Mosogatás során csak első, tisztító-zsíroldó fázisban alkalmazható!
Kárpit és szőnyeg tisztítása: 0,2kg MAVIT Kék Álom 10 liter vízhez Figyelmeztetés: Kizárólag színét nem engedő kárpit tisztítására alkalmas!
Előmosás és áztatás: 1 púpozott evőkanál vagy 1 mérőpohár MAVIT Kék Álom 8 liter vízhez
Textil és ruhamosás: színes mosás esetén az általános mosóporhoz keverve
1 mosás esetén 1 /2 evőkanál vagy 1/2 mérőpohár MAVIT Kék Álom Figyelem: Csak hígítás után használható!
Általános takarítás: 1-5dkg MAVIT Kék Álom 10 liter vízhez
Szaniter takarítás(öltöző, zuhanyzó, WC takarítása, csempe, műkő, pvc, stb.): 1 púpozott evőkanál vagy 1 mérőpohár MAVIT Kék Álom 8 liter vízhez.

Felhasználási területe
mosogatás, kárpittisztítás, textilmosás, gépi és kézi technológia, általános takarítás, festés előtti zsírtalanítás, ipari üvegtisztítás, motormosás, autósampon, alvázmosás, alkatrészmosás, zsírtalanítás, olajmentesítés, bogártalanítás
5 625 Ft+Áfa
Bruttó:7 144 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
742
Tömeg
625 g/db
Webáruház készítés