Greenspeed Techno San szaniter koncentrátum 5L

Greenspeed Techno San szaniter koncentrátum 5L
Figyelem

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

A Techno San egy erős koncentrátumú öko szanitertisztító mindennapi használartra minden saválló felületre, professzinális téren is.
Gyorsan és alaposan eltávolítja az összes szappan-, zsír-, és vízkőlerakódást minden saválló anyagról, mosdó, zuhany, kád, fali csempe, WC, padló, stb.
A termék nem használható: márvány, gránit, mészkő alapú felületeken. Friss citrom illatú. pH: 3,7

A Techno San nem tartalmaz klór-, halogenizált oldószert, szervetlen savakat vagy kőolaj alapú felületakív anyagokat. Összes felületaktív hatóanyag növényi alapú.
A nem ásványi alapanyagok 100%-osan biológiailag lebomlóak az OCDE/OECD 301F teszt alapján. A legkisebb káros hatás a vizi élővilágra az OCDE 201 és 202 tesztek alapján.

Használat:
EU-ökocímke tanúsítvánnyal rendelkező termék: használata terméket higítatlanul kell használni. A felületet szivaccsal vagy ruhával tisztítsa meg.
Nem EU-ökocímke tanúsítvánnyal rendelkező termék: készítsen elő 0,4% -os oldatot. Öntsön 20 ml Techno San-t egy vödörbe, amely 5 l vizet tartalmaz. Tisztítsa meg afelületet szivacs vagy ruhával. Az öblítés nem szükséges. A koncentráció fokozódhat súlyos szennyeződés esetén. Használható a sray flakonnal is: 20 ml-t öntsön egy 500 ml spray tartályhoz.
7 990 Ft+Áfa
Bruttó:10 147 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Figyelmeztető Mondatok
Adatok
Biztonsági adatlap
Cikkszám
336
Tömeg
5,33 kg/db
Figyelmeztető Mondatok
nincs
Webáruház készítés