E-spray professzionális szórópisztoly

ÚJ
E-spray professzionális szórópisztoly
Az E-Spray egy professzionális szórópisztoly, amely az elektrosztatikus indukció elvét használja a fertőtlenítő oldatok hatékony és egyenletes eloszlatására a felületeken.
Az E-Spray könnyű és nagyon kényelmes, lítium akkumulátorral működik, amely lehetővé teszi, hogy több órán keresztül higiénizáljon, szabadon és bárhol, kábel nélkül. Az oldatot nagyon kicsi és könnyű cseppekkel permetezzük, amelyek a kezelendő terület minden pontjára eljutnak és hatékonyan ülepednek le. Az elektrosztatikus töltésen keresztül a cseppeket a megcélzott felület vonzza és lerakódás közben fertőtlenítő bevonatot képeznek.

Miért van szüksége az E-Spray-re?
A csírák és baktériumok nagyon gyorsan terjednek el szűk sarkokban és rejtett helyeken. A hatékony kézi fertőtlenítés nagyon hosszú időt vesz igénybe, és túlzott költségeket igényel. Ezen túlmenően számos olyan területet, amelyeket nehéz fertőtleníteni,
például számítógépes billentyűzetek és telefonok az irodákban, vagy pénztárak a szupermarketekben vagy egyéb üzletekben. Az elektrosztatikusan feltöltött permetezőgép egyenletesen érheti el a teljes célzott területet, egészen a legrejtettebb pontokig. A töltött részecskék felhője teljesen beburkolja a felületet, és minden részét fertőtleníti.
SOKOLDALÚ FELHASZNÁLÁS:
•Számos fúvóka áll rendelkezésre, hogy különféle méretű cseppeket hozzon létre az
igényeknek és az alkalmazásnak megfelelően

• A kis méret lehetővé teszi az üzemeltető számára a kis helyiségek, például fürdőszobák
vagy irodák tisztítását is
FERTŐTLENÍTÉS MINŐSÉG:
• A permetezett oldat gyorsan tapad minden felületre, még ívelt felületekre is, és még a nehezen hozzáférhető területekhez is eljut.
• Az oldat az egész felületen egyenletesen van elosztva, 360 fokos lefedést biztosítva, amely növeli a fertőtlenítés minőségét.
• Az oldatot apró részecskékké mikronizálják, amelyek gyorsan száradnak, nem nedvesítik a felületet és nem hoz létre cseppeket
• Javítja a vevői élményt, amelyet a higiéniai szempontból gondozott környezet biztosít
• Az oldat gyors elosztása garantálja az időmegtakarítást
• A mikronizálás a fertőtlenítő oldat felhasználást akár 65% -kal csökkenti
FERTŐTLENÍTÉS IDŐ:
• Az oldat gyors elosztása garantálja az időmegtakarítást

MŰKÖDÉSI AUTONÓMIA:
• A lítium akkumulátoroknak köszönhetően folyamatosan akár 6 órán keresztül is fertőtleníthet
254 855 Ft+Áfa
Bruttó:323 666 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
2654
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés