Doma folttisztító és fehérítő só 500g

Doma folttisztító és fehérítő só 500g
A nátrium-perkarbonát egy folttisztító, fehérítő só, amely hatékonyan száll szembe valamennyi folttípussal, legyen az vörös bor, zsíros ételek vagy szószok okozta folt. Fehér és színes ruhákhoz is használható, ráadásul beszáradt foltokon is hatékony!

Vízben gyorsan bomlik, aktív oxigént felszabadítva, így igen erős tisztító, fehérítő szer. Nem tartalmaz optikai fehérítőt, klórt és foszfátot, így nem ártalmas a környezetre. Gépi mosás során adjon egy kevés folttisztítót a mosógép adagolójába. Áztatáshoz a szennyezettség mértékétől függően tegyen néhány evőkanál perkarbonátot a ruhához, majd engedjen rá annyi melegvizet, hogy az ellepje a ruhát. Hatását 60oC-os vízben fejti ki a legjobban. Áztassa a ruhát 8-10 órán keresztül, majd mosógépben mossa ki. Az áztatáshoz szükséges idő csökkenthető kis mennyiségű citromsav hozzáadásával.

A nátrium-perkarbonát oldódása során felszabaduló aktív oxigén fertőtlenítő hatással bír, így különösen hasznos textil- és moshatópelenkák, pisis, foltos babaholmik fertőtlenítésére.
Felhasználható fürdőszobai felületek, csempék takarítására is. Ehhez tegyen egy-két evőkanál (10-20 gramm) perkarbonátot 500 milliliter langyos vízbe, rázza össze, majd fújja a tisztítandó felületre. Néhány percig hagyja hatni, majd ecetes ronggyal törölje le, így az ecet semlegesíti a lúgos maradványokat és csillogóvá varázsolja a felületet. Alkalmazása során figyeljen rá, hogy mindig közvetlenül a felhasználás előtt oldja a vízben, mert az idő előrehaladtával a felszabadult aktív oxigén távozik az oldatból, így hatását elveszti.

Kiszerelés: 500 gramm zacskós, 4 kg vödrös
900 Ft+Áfa
Bruttó:1 143 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
222
Tömeg
543 g/db
Webáruház készítés