Doma Szódabikarbóna 1 kg

Doma Szódabikarbóna 1 kg
A nátrium-hidrogénkarbonát, köznapi nyelvén szódabikarbóna, a legtöbb háztartásban előszeretettel alkalmazott anyag, mivel a környezetre ártalmatlan.

Tisztító, szagtalanító és nedvszívó hatású, aminek köszönhetően széles körűen felhasználható a háztartásban — súrolásra, fehérítésre, folttisztításra, szagtalanításra, tűzhely tisztításra, lefolyó tisztításra. Szemcsés szerkezetének köszönhetően jó súrolószer. Fürdőszobai felhasználáshoz dörzsölje be a tisztítani kívánt felületeket, majd ecetes ronggyal törölje át. A szódabikarbóna és az ecet reakciója során szén-dioxid szabadul fel, a pezsgés következtében fellazulnak a lerakódások, míg az ecetnek köszönhetően csillogó lesz a felület.

A konyhában használható a leégett ételmaradékok eltávolítására. Ehhez tegyen néhány evőkanál (20-30 gramm) szódabikarbónát az edénybe, majd töltse fel forró vízzel. Pár perc áztatás után dörzsölje át a szennyezett felületeket, majd öblítse ki az edényt. Makacs elszenesedett rétegek esetén pár perc forralással javítható a hatás. Hűtő szagtalanítására mossa ki a hűtőt szódabikarbónás vízzel, míg WC szagtalanításhoz reggel, indulás előtt töltse fel a vécékagylót szódabikarbónás vízzel és hagyja állni.

Miután hazaért, egyszerűen öblítse le a WC-t. Szódabikarbóna használatával nem csak környezetbarát módon lehet takarítani, de csökkenthető az egyéb mosóhatású készítmények felhasználása. Tegyen egy-két evőkanál szódabikarbónát a mosogatószeres flakonba, majd használat előtt rázza fel. Ezzel megnő a mosogatószer hatása, így kevesebb is elég a kívánt tisztaság eléréséhez.

ÉTKEZÉSI CÉLRA NEM ALKALMAS!

Kiszerelés: 500 gramm zacskós, 1 kg zacskós
670 Ft+Áfa
Bruttó:851 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Figyelmeztető Mondatok
Adatok
Cikkszám
2017
Tömeg
1 kg/db
Figyelmeztető Mondatok
Nincs
Webáruház készítés