Doma Hideg Zsíroldó 5L

Doma Hideg Zsíroldó 5L
Doma Hideg Zsíroldó 5L
Doma Hideg Zsíroldó 5L
Doma Hideg Zsíroldó 5L
A DOMA Hideg zsíroldó egy kiváló zsírtalanító hatású készítmény, amely hagyományos és kerámialapos tűzhelyek, rozsdamentes acéledények és tárgyak, valamint grillsütők, sütőtepsik tisztítására ajánlott.

Alkalmazásával újjá varázsolhatók a régi, zsíros leégésektől elszíneződött konyhai edények és rozsdamentes acél felületek. Alkalmas festetlen műanyag, csempe, üveg, kőburkolat és PVC gyors és hatékony tisztítására is. Lúgos kémhatásának köszönhetően hatékonyan távolítja el a zsíros, kormos felületekről a szennyeződést, míg a benne található tenzid segít oldatban tartani azt, ezzel elősegítve a felület tisztítását. Használható padozatok, csempék, linóleum, kövezetek tisztítására.

Alkalmas konyhai, vendéglátó- és sütőipari eszközök, berendezések, sütők, szagelszívók hatékony tisztítására. A szennyeződés mértékének függvényében kell a szert hígítani. Szórófejes palackba töltve, rendszeres használatra 50%-os hígításban, alkalmi használatnál töményen vigye fel a tisztítandó felületre. Permetezze a szert zsíros, kormos felületre, hagyja hatni 2-3 percig, majd nedves ruhával törölje le. Ezután bő vízzel mossa le a felületet. Különösen makacs szennyeződés esetén az eljárást ismételje meg.

A készítmény nem használható alumínium felületek és gázégő tisztítására. A szer erősen lúgos, ezért csak védőszemüvegben és lúgálló védőkesztyűben használja. Konyhai eszközök, berendezések zsírtalanítását követően a tisztított felületet bő vízzel törölje át és alaposan távolítsa el a vegyszert.

Kiszerelés: 5l
4 665 Ft+Áfa
Bruttó:5 925 Ft
kanna
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Figyelmeztető Mondatok
Adatok
Cikkszám
2348
Tömeg
5,1 kg/kanna
Figyelmeztető Mondatok
H314: Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.
H290: Fémekre korrozív hatású lehet.
Webáruház készítés