Cleaneco organikus viaszos padlótisztító 1L

Cleaneco organikus viaszos padlótisztító 1L
Tisztítja, ápolja, és védi a felületeket minden takarítás és portalanítás alkalmával. Alkalmas laminált padlózatok, hajópadló, parketta, és kőburkolatok kezelésére, tisztítására.

Alkalmazási terület
A CLEANECO BÚTOR- ÉS PADLÓÁPOLÓ KONCENTRÁTUM magas töménysége, és kedvező ára lehetővé teszi, hogy akár mindennap tisztíthassa és ápolhassa padlóját, bútorait, azok élettartamának növelése érdekében. Tisztítja, ápolja, és védi a felületeket minden takarítás és portalanítás alkalmával. Alkalmas laminált padlózatok, hajópadló, parketta, és kőburkolatok kezelésére, tisztítására. Irodai bútorok, továbbá minden bútorlapból, és kezelt felületű fából készült berendezés ápolására, tisztítására ajánljuk! Használatával vékony filmréteget képezhetünk és hosszantartó selyem fényt biztosíthatunk a kezelt felületen.
Csiszolt vagy mázas felületű kövezetek, padozatok, továbbá márvány- és gránitfelületek polírozásával magas fényt érhetünk el csúszásmentesen.
A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

Koncentráció:
Ápoló felmosáshoz: Adagoljunk 10 liter vízhez adjunk 25ml-50ml koncentrátumot (0,25-0,5%-os oldat)

Tisztító és ápoló felmosáshoz: Adagoljunk 10 liter vízhez 1-1,5 dl koncentrátumot (1-1,5%-os oldat)

Szórófejhez: 5%-os oldat, azaz 1 literhez adjunk 50 ml-t

5 liter koncentrátum = 100 liter munkaoldat
1 770 Ft+Áfa
Bruttó:2 248 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
166
Webáruház készítés