Cleaneco általános felület fertőtlenítő 1L

Cleaneco általános felület fertőtlenítő 1L
Antibakteriális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid,

Betegellátó intézményekben, idősek otthonában, óvodákban, iskolákban, közintézményekben, valamint az élelmiszeriparban, üzemi konyhákon, éttermekben alkalmazható mosható padló- és falburkolatok, valamint berendezési, felszerelési tárgyak fertőtlenítése hagyományos takarító-fertőtlenítő technológiában alkalmazva.
Koncentráció:
0,5% – 2% között.

1 % konc. – 60 perc behatási idő
2 % konc. – 30 perc behatási idő
Gyors fertőtlenítésére: 7,5 % konc. – 1 perc behatási idő.

Egyéb alkalmazási koncentráció – behatási idő előírások részletesen a termék címkéjén találhatók.

1 % és 2 %-os oldat esetében: 10 liter csapvízbe beleöntünk a hígításnak megfelelően 1, vagy 2 dl CLEANECO Általános felület fertőtlenítő és mosogatószer koncentrátumot.

A munkaoldatot mindig a felhasználás előtt, frissen kell elkészíteni. A tisztítandó és fertőtlenítendő felületre, egy erre célra alkalmas eszközzel, pl. kefével, moppal, stb. feltakarítjuk a felületet, majd a tiszta felületre friss oldatot hagyunk rászáradni. Hagyjunk kissé nedvesen a felületet száradás előtt, hogy megfelelő mennyiségű fertőtlenítő hatóanyag maradjon a felületen. Szükség esetén a megfelelő behatási idő letelte után a felület öblíthető. PI. 10 liter vízbe 1 dl koncentrátumot teszünk, és az így nyert munkaoldatot felvisszük a felületre, majd hagyjuk rászáradni. Tárgy technológiai eszköz esetében azokat a munkaoldatba merítjük, ott mechanikus tisztítással, p1. súrolókefével, szivaccsal stb., tisztítjuk, majd az előírt behatási ideig áztatjuk.
1 465 Ft+Áfa
Bruttó:1 861 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
162
Tömeg
1,073 kg/db
Webáruház készítés